I'm swedish and I know it

Idag har vi haft den bästa brunchen på länge asså, vi är grymma kockar om jag får säga de själv. Liiite misstag här och där men är de någon som kan klaga på resultatet, naaaj!! Iaf så kmr jag antagligen vara mätt resten av dagen, skulle kunna rulla ner för trappan tror jag men ska försöka hålla mig på fötterna. Blir iaf gymmet ikv vill jag lova! Inget får ju lov att påverka beach 2012. Tricket är att vara ute i good tid så börja för en månad sen, lär väl sluta snart med.. Men ska försöka hålla träninge nvid liv asså, försöka ;)
Vi kände oss svenska idag iaf, som vi ofta gör nu tkr jag, rulltårta och vetebullar.. lite chocolate chip cookies med för att göra amerika nöjt! Vet att ni är avundssjuka..

Monday Funday

Aaah ny vecka då, wihooo.. bara 4 dar kvar till helg nu! Nej men veckostarter är väl sega för alla, kul om man har haft en bra helg som man kan leva på iaf mån-tis :) Vi va i Central park. Ja jag vet att det är efterblivet att jag var där första gången i igår när jag bott här tre månader nu men men bättre sent är aldrig som de så fint heter!
Parken är underbar iaf, ser verkligen ut precis som i filmerna och som jag hoppats. Gaalet många människor som springer där, underhållningen för dagen blev att kommentera alla, men dom är ju ändå duktiga som ger sig ut. Kmr bli riktigt svårt att vänja sig av med att kommentera folk man står brevid när man kmr hem sen, lär väl göra både en och två tabbar då.. jaja senare problem haha!
Blev många fina bilder som alltid är kul. Vi turistar på här asså med kameran i högsta hugg, man är ju inte ensam eller värst vad man är gör vilket alltid känns tryggt att veta :)

Back on Track

Nu är det tack gode gud helg och jag mår typ bra igen, älskar det! Äntligen har vi vart i stan igen och för en gångs skulle fick jag leka allvetare och visa vägen (dock med hjälp av karta i vissa fall). Linn kom i tisdas så första gången hon var ine i city vilket va kul.. Vi fassna såklart inne på F21 som man alltid gör med alla sommarkläder som finns, helt sjukt vad jag vill ha sommar, sol, bad och fest nuu asså! Inget slår de!
Och går man genom Times' så måste man ju nästan stanna för den söta men också lite läskiga Elmo. Turister som vi är fick vi även ta ett kort med snyggingen :) 
Vi hann med titta in en lite sväng på sockerbit med, den adressen finns numera inpräntad i huvet! Kan ju inte hålla mig borta hur länge som helst från min älskade geisha, mmmh !
Visa fler inlägg