Avslut och nystart

Jobbade sista dagen i fredags och hade bakat kärleksmums till alla på kontoret och jag kan ju säga att det gick hem, alla gick banans haha ;) Känns lite tråkigt faktiskt att det är slut nu, det har ju blivit en vana att gå dit varje dag och nu är man så injobbad i sitt distriktet och sin runda så det blir konstigt att det bara är slut nu. Hoppas dock det blir en del extrajobb i höst så får jag hänga där lite ändå!
 
Imorgon börjar skolan på nytt igen och det väntas metodkurs samt c-uppstats efter det, inte jättetaggad på det men när vi väl har ett ämne på uppstats och allt blir mer tydligt kommer jag nog bli lite mer motiverad. Herregud, det här är sista gången jag börjar skolan igen efter ett sommarlov, känns helt sjukt att jag (förhoppningsvis) har en examen i juni nästa år!!!
 
Viggsons lov är slut och det var på tiden, hennes trötthet har vänt till rastlöshet och mycket överskottsenergi. Det är nog perfekt att börja igen nu och under den här tiden har hon inte tappat varken kondition eller styrka, dessutom springer och busar de som tusan i hagen så hon har hållit igång sig själv bra men samtidigt vilat. 
 
Idag fick hon ett helkroppsbad med Elvitals nya hårvolyms-schampoo och hon luktade godare än godast, hon fick torka och gå i skritten 40 min vilket gick fint. Imorgon blir det en skrittur, förhoppningsvis i sol och sedan lite trav senare i veckan :) Skönt att vara igång igen!
 

#TBT

Torsdag igen och dags för gamla minnen, finns så himla många bilder och mycket man saknar men minns med ett leende på läpparna!
 
Dessa ponnyer jag fick chansen att rida i tonåren var de mest underbara som fanns och den här lille mannen på bilderna är en c-ponny som var väldigt speciell och tog lång tid att rida ihop sig med. Han hade blivit pressad över gränsen när vi fick honom och vi började om på noll. Han var verkligen beroende av att lita till 100% på ryttaren innan han ens övervägde att hoppa en bana och det bandet tog tid att bygga upp. Det var slitigt och mycket tid som lades ner på honom med många bakslag och tävlingar som inte gick att genomföra men när allt funkade så funkade det verkligen. Han var otroligt maffig och hoppade som en gud när han ville. Vi hade några fina år tillsammans och han lärde mig mycket om hur viktigt det är att lägga ner tid på hästen och faktiskt bygga ett band för att sedan kunna prestera tillsammans :) 
 
 

Löfte

Jag lovar härmed att från och med nästa vecka uppdatera mer här! Jobbar min sista vecka nu och med bloggen som bevis vet vi ju att det har varit en riktig riktig jobbsommar för mig och inte mycket tid över till annat än hästen faktiskt, sorligt men sant. Nej inte så sorgligt egentlgien, jag har faktiskt haft en riktigt bra sommar, pengarna behövs så kommer känna underbart när sista feta lönen kommer och det gör sommaren väl värd jobbet. Dessutom trivs jag jättebra på jobbet och älskar att köra runt i min gula lilla räcerbil, så sommaren har gått snabbt men varit rolig. Att varje dag åka ut och träffa Viggson är ju såklart höjdpunkten och kan vända vilken dålig dag som helst och gör en bra dag bättre! 
 
Tillbaka till löftet, kommer ha mycket mera fritid och eget ansvar med mycket självstudier nu i höst vilket passar så himla bra när man har häst, man är lite mer flexibel med tider hit och dit. Det lämnar mer tid att pilla med bloggen och skriva och så :) 
 
Viggson verkar för övrigt bli tröttare av sitt lov och jag likaså, vi behöver snart kicka igång oss igen men än återstår 4 dagar i det lugna. Att inte ens orka hålla upp huvudet när man spanar på grannen vittnar om en seg pålle och jag känner mig precis likadan, haha!
 
Visa fler inlägg