Ett inlägg för dom äldre

Ja asså nu har jag vart lite efterbliven på att uppdater jag vet, men jag tänkte jag bygger upp spänningen lite till detta inlägget. Kanske inte intresserar så många men man blir ändå glad av hur omgivningen ser ut. gaöet vuxet av mig att uppskatta det så mkt ändå, massa poäng där ;) så nu tänkte jag visa lite hur våren här ser ut, sjuuukt underbara och fina träd verkligen, stinker skit dock men fina att se på!
Helgen har annars vart fett skön som vanligt, blivit kallare här dock vilket INTE uppskattas... men till helgen ska de bli varmare igen och hoppas de håller i sig då. Vi drog till Jersey garden i helgen, fetans stor outlet vilket var kul. blev lite shooping och så åt vi på IHOP ( internationall house of pancakes) liiite besviken på det ändå. Tycker chocolate chip pancakes nere på the vilage diner är mkt mkt godare än vad dessa var memn men kul att ha vart där iaf :) Annars går allt som vanligt här, gymmet, hänga i parken, filmkväll, shoppas lite.. aaah chill helt enkelt :)
So you’ve been a guest in your own home It’s time to make your house your home

Underbar och älskad av alla... ja det är väl så man kan beskriva mig! Nej men de är så man kan beskriva sommareeeen iaf! vart typ 26 grader idag med och strålande sol. Underbaaart asså, och allt börjar bli grönt och fint med. Dagen har faktiskt bjudit på sjukt mkt, lite chock, sol, planerande, häng, pannkaksbak, kladdkakemuffins med grym topping och framför allt glääädje och full taggning på framtiden !! :)))
Liket jobbar på förövrigt, jag är a work in progress
live like you're never living twice, livet ändras så snabbtrespekt jag vet....


Happy Birthday to meeeeee

Okej lite efterblivet inlägg om min födelsedagshelg :) Det var iaf jättemysigt, hade velat fira med fet utgång men men man kan inte få allt.. kolla paraden på st partiks day iaf och det var kul ( en stund iaf, det är ju trots allt en lång parad av samma saker.. ) och sen hade vi pickninck i Central park vilket var supermysigt. Åt middag på Max Brenners med, känd för sin choklad. Choklad är min största svaghet asså så detta stället var ju perfekt, dom hade till och med chokladpizza... ;0 lite konstigt dock, våga inte testa haha!
På min födelsedag sen så kom Linn och Sanne med fetaste mumsfrukosten och det bästa av allt var efterrätten, ben&jerry froyo half baked mmmmmmhh....
Åt svenskt godis som familjen skickat hemifrån med vilket inte satt helt fel, har halva kvar får se om det lyckas överleva till helgen ;)
Värdfamiljen fira mig på kvällen med med middag och en egen tårta där de stog happy 20'th Birthday Mathilda, så gulligt och dom sjöng på både svenska och engelska!
Bildbomb :)

Visa fler inlägg