Släkten igen

Nu är jag och jobbar i OC Equestrians monter på mässan under GHS men är så tekniskt begåvad att jag lyckats fixa tidsinställt inlägg, väldigt bra inställning det där! 
 
Gjorde ett nytt försök att hitta information om Viggis stam och det är ju på mammans sida som jag inte hittar någor alls. Dock kom jag på att jag måste göra ett försök på hennes morfar och varför jag inte gjort det tidigare är ju väldigt konstigt eftersom det nästan alltid finns information om hingstar. Så jag hittade hennes morfar Unique II Drum vh Juxschot som har tävlat upp till internationell hoppning. 
 
Ser en fin framtid för min lilla stjärna i stallet och hon fått ens lite av de bra generna i hennes stamträd!
 
 

Det rullar

Nu rullar bilen hem med allt är packat och klart. Viggson står i stallet och är borstad, fixad och redo för helgen. Listan till de som ska ta hand om henne ligger på plats och allt är också avstämt med fodringar och så eftersom hon får ett extramål hö vid lunch nu när hon står inne.
 
Så allt är i ordning helt enkelt och skolarbetet klappat och klart så jag kan släppa det över helgen nu. Så himla taggad på helgen med allt den har att erbjuda, ska bli otroligt kul att glida runt där inne och bara njuta och inspireras. Ska bli så kul med att träffa massa gamla vänner och bekanta också som man träffar allt för sällan, perfekt nu när alla hästmänniksor är samlade på ett ställe. Kommer förmodligen spendera mer pengar än jag borde också men samtidigt händer ju detta bara en gång om året och både jag och pållen behöver lite inspiration och motivation nu. Så helt enkelt satsar vi på en grym helg som kommer vara över alldeles för snabbt.
 
Malin och Tornesch innan han tvingades ta bort höger öga!
 

#TBT

Saknar "The good old days" eller den gamla goda tiden som det så fint heter. Jag saknar så att säga den fina, enkla tiden för ca 3 veckor sedan när jag var ovetandes om vad Viggson skulle lyckas med och i full gång med att lägga upp träningsschema för veckorna framöver. Viggi klättrar på väggarna inne i stallet nu men går i alla fall väldigt bra på benet även i vändningar vilket är super. Hoppas innerligt att det fortsätter såhär bra nu hela vägen tills hon ska tillbaka så hon kan friskförklaras.
 
Längtar tills dagen jag får se min skrutt busa runt i hagen som vanligt!
 
 
Visa fler inlägg