Månadsdagen!

Ja idag har jag varit hästägare i en månad och kunde inte vara gladade :)) Eller ja det är ju tekniskt sett 4 veckor (vilket ju är en månad) men jag kommer nog få räkna på datum från och med nu för veckor blir aningen jobbigt att hålla reda på.. 
 
Men iaf så firade vi med det vi gillar mest, lite hoppning! Och lilla vännen kunde inte varit duktigare. Körde samma övning som förra veckan så hon skulle få chansen att lära sig den ordentligt och hon kunde inte varit mer säker idag. Gjorde övningen som om hon aldrig gjort annat :) 
 
Så himla konstigt hur man kan längta efter ett djur så mycket när man är borta. Men med en sån underbar personlighet som min Viggalo har är det nog  ändå inte så konstigt!
 
 

 
 
 

Work it, make it, do it, makes us - Harder, better, faster, stronger

Mamma kom och hälsa på idag vilket var ett väldigt kärt återseende. Känns som så himla längesen jag träffa henne men kom fram till att det var en månad sen ( vilket jag iofs tycker är gaaanska länge). Vi gick en promenad med Viggalo i regnet och köpte sedan supergod thaimat och efterrätt och nu väntas filmmys!
Bästa fredgskvällen :) 
 
Mamma är inte den mest hästvana i världen och tror även att alla hästar är ute efter henne. Men vi jobbar på det och idag tog vi ännu ett steg i rätt ritktning. Med lite morötter som present mutade hon snabbt in sig som favorit hos Viggi. Hon vågade till och med ge henne moroten själv och sedan även klappa henne FLERA gånger!
 
Vi är båda stolta över dagens framgångar och hoppas på fler :)

 

Under the sun, where we belong

Solen var ute och tittade fram idag, dock tillsammans med lättare stormvindar! Men men inte skulle väll det stoppa mig och min ädle springare. Gav mig ut med min övertända vän med siktet inställt på galoppbanan. Hoppade upp när jag kom fram för att låta henne gå av sig lite energi med mig bredvid istället för på :)
 
I vanliga fall absolut hatar jag vind då det alltid är motvind vilket håll man vänder sig åt. Men idag måste jag nog erkänna att det hjälpte mig att få Viggi att springa av lite energi. Det blåste så totalt motvind att jag nästan blåste av hästen men det stoppade också upp henne lite. Vi galopperade på i ett varv åt varje håll vilket blev en liten lagom andra tur utomhus.
 
Både jag och Viggi skrittade hem mycket nöjda och glada. Så skönt att rida utomhus! 
 
Nu blir det en skön kväll med vänner och fira lite thanksgiving och käka massa maaat :) 

 
Visa fler inlägg