I F***ING DONE!!

Nu är det ingen återvändo, den allra sista slutrapporten, hemtentan, inlämningen i min treåriga karriär som hägskolestudent är nu inskickad och klar! Helt sjukt ju, tre år och jag har hittills klarat allt, hoppas nu det håller hela vägen in i kaklet! 
 
Jag välkomnar livet som arbetare, ska bli skönt att slippa banka in vad någon himla teoretiker tycker om världen eller vad föreläsaren föredrar. Klar, klart, klart och är faktiskt riktigt stolt över att jag gjort det och att jag ändå gjort det ganska bra!
 
Klapp på axeln till mig själv, bara njuta av att stressen är som bortblåst och fira som fanken i helgen!
I´M DONE BITCHES! Heheheh!!!!
 

Movie staaaaar, movie staaaaAAaar

Vilka utevägar det finns vaaa, jag har ridit ut två gånger och utforskat vägarna och ska ge mig ut på en till idag och en imorgon :D I måndags red jag travslingan rakt fram och rakt tillbaka för att inte gå vilse haha, men det var ju helt underbara och perfekta trav/galopp vägar. Igår tog jag och Linn en tur åt ett annat håll och hittade, efter lite omvägar, fram till stenbrottet och sjön som är där. Hästarna var aningen tveksamma men efter att jag offrade mina ridskor och klampade ut i vattnet så följde Viggson efter ;) Vi ska nog kunna bada i sommar tror jag, WIHOOO! 
 
Annars blir det nog tomt här i helgen (fast det är ju som vanligt nu heheh) för imorgon är det min sista praktikdag, vilket känns jättekonstigt och tråkgit faktiskt då jag trivs väldigt bra här, men hej arbetslösheten!! Sen rullar i alla fall bilen, jag och madde hem to ma family och inväntar resten av gänget för lite grill innan helgen drar igång på fredag ;D Om vi är taggade !! JAAA! hahah! Ett år av längtan är snart här! 
 
Men jag har äntligen satt ihop en liten film från KG träningen som jag tänkte dela med mig av till världen! Bommar ska vi träna på haha, och jag har bytt bett för hon var inte jättenöjd med det jag hade. Att samla i galopp på en liten volt har vi aldrig testat innan så där tyckte jag ändå att vi gjorde det ganska bra, det ska vi börja jobba på mer. Och skänkelvikning i trav har vi gjort väääldigt lite så där var hon otroligt duktig faktiskt. Men sen på slutet när jag satte mig ner och fick ihop henne, vilken härlig takt hon fick. Det var helt underbart att trava runt då och jag ville inte sluta. Så att hitta till den takten snabbare är mitt mål haha, annars är ju inte hennes trav den flashigaste men så länge takten sitter och galoppen är bra är jag nöjd ;) 
 
Älskar KG:s kommentarer haha 
 

Livstecken

Hinner inte med något, jo skoja, jag hinner med det jag ska men inte så mycket mer just nu. Slutrapporten snart klar, satsar på att vara färdig imorgon (eller måste vara det). KG tränignen i torsdags gick bra och gav mig en bra avstämning och fortsatt riktning med träningen, Linn filmade massa så ska lägga upp det så fort jag får lite tid över. Viggson och Fendi flyttade till det nya stallet i söndags kväll och de är lite stressade men verkar ändå glada, det känns jättebra och Viggi brallade loss ordentligt i den lilla gräshagen hon går i nu vill jag lova... Skydd runt om och boots på det haha! Om en vecka när de installerat sig lite mer kommer de släppas på större beteshagar och Viggson kommer nog få en liten ponnykompis då också :D 
 
Var i Linköping i helgen också och hade roadtrip upp i en liten buss med 7 sköningar, att de drack öl i bilen och behövde ta typ 110 kisspauser hela tiden gjorde bildfärden sjukt lång haha! Men vi kom fram och solen stekte och grillen var igång, en väldigt skön och rolig kväll som jag så väl behövde i all stress som varit! Och nu laddar vi om till Summerburst som är i helgen. På torsdag kommer Madde hit och vi kör en roadtrip hem och hämtas Dannie på stationen på vägen, lite grill och mys på tosdagen som uppladdning inför THE D DAY när resten av gänget kommer till lägenheten vi ska bo i i stan!!! Taggad är bara förnamnet. Hoppas det väntande monsunregnet drar förbi bara så vi slipper att drunkna på Ullevi haha! 
 
Kunde inte låta bli att lägga upp detta, hopplösheten som uppstår när inget funkar och du är i direktsändning, haha vad ska man göra lixom!! Älskar teknink ;) 
 
 
 
Och så bjuder jag på en bild som Linn tog efte KG träningen, så himla, himla fin tycker jag, och fler finns det ;) 
Visa fler inlägg