Fick feeling

Tomt vare här... Men fick felling nu medan jag väntar på att tvätten ska bli klar innan jag kan gå och lägga mig och sooova och drömma om reproduktion och syra/bas wihoooo.. 
 
Är mitt i tentaplugget nu, det är inte mycket mer som görs än att äta, läsa och åka en snabbis till ponie för att ge henne lite käk. Hon känner sig nog lite bortglömd :( Men när det både är tentavecka och sjunde veckan utan sadel så kan jag inte säga att jag drivs jättemycket av att hinna tömköra eller rida barbacka, tyvärr.. Hon är ställd helt på vintervila nu sedan onsdag förra veckan och har gått på halvfart nån månad innan det. Lika bra tänkte jag så kan hon sättas igång sen när jag kanskeeee fått en sadel igen och då kör vi på som vanligt över jul och nyår och är fit for fight tills nästa år istället :) Känns som den bästa planen ändå, sparsamt tagen ponie jao. Inte varit fullt i tävlingskondis sedan den 13 mars i våras nu, den ödesdigra dagen då jag var i Linköping och fick samtalet att hon kraschat ordentligt i hagen. Sedan dess har det varit lite käppar i hjulet som vanligt. Men men, vi kör på 2017 och nu har jag en tränare att gå till och massa inspiration och längtan att hoppa igen så det blir nog toppen (om jag någonsin får en sadel då ;)). 
 
Har varit snö i massor här som smälte bort igen men som nu verkar vara på ingång tillbaka igen, jag säger inte nej till det, så himla mysigt :D Sjukt mycket i skoaln dessa veckor men nu är det slutspurten och på torsdag är det tentadags. Det är ändå kul nu när det börjar sätta sig med digestion, respiration, cirkulation, temp.reglering, vätskeblans, syra/bas, njurarna, reproduktion, sinnen, tänder, endokrinologi och neurofysiologi... Well yes, it´s a LOT! Dessutom för hund, häst, katt, fågel, reptiler, idisslare som alla såklart vill ha egna system ;) Sjukt intressant och sjukt mycket haha!
 
På fredag kommer mormor och kusin och hälsar på hela helgen. Längtat så länge efter nära och kära och nu är tiden äntligen kommen :D Jag får turista lika mycket i stan som dem nu, inte sett något alls nästan så det ska bli kul det också. Jaja, dags för tvätt och säng, hörs när vi hörs!
 
 
Snösulor på, måste inspektera allt såklart!
 
Lite lyx ibland, borde göra det oftare på min fiolsträng till häst
Visa fler inlägg