Ångest-tenta på ingång

Ja, det har ju varit lite dåligt med skrivandet här men det är för att jag den här veckan har en tenta som ger mig riktig ångest. Har därför försökt att inte få total panik och faktiskt börjat tidigt med att bryta ner det som ska göras. Tur för mig att jag har en till kompanjon att jobba med så vi kan slå våra (inte jätte)smarta hjärnor ihop...
 
På grund av detta kommer det nog bli lite dålig uppdatering här den här veckan i alla fall. Ska sen skriva om Viggsons träningsupplägg och om ett litet småhemligt projekt jag(familjen) haft ett tag ;) 
 
Så over and out och wish me luck!!

Kan du vissla Johanna...

Idag har jag visslat mer än de senaste åren tillsammans och även sjungit lite fina egenkomponerade visor. Planen var att jag och Viggson skulle bege oss till den megabranta klätterbacken idag och gå två varv på den otroligt lilla stigen som går där mellan buskar och granar. Jag underskattade dock tiden det nu tar innan det mörknar och fick  halvt slänga på henne utrustningen så vi kom iväg i nårogrunda tid. Reflexer på min arm och Viggsons ben åkte på för säkerhets skull och sedan bar det av.
 
Väl inne i skogen insåg jag att det då mörknat på en hel del och det slog mig att älgar och vildsvin gillar skymningen... Det var helt knäppt tyst i skogen och granarna gick i princip över stigen så det var trångt att komma fram. Viggson började noja och båsa upp sig vilket bara skrämde upp mig massa och fick mig att tro att det stod en aggressiv älg runt hörnet!

Jag visslade och visslade och sjöng för full hals visa efter visa där jag förklarade att vi gick här och att vi inte ville ha något sällskap - mina böner blev besvarade och vi klarade oss utan något olyckligt möte. 
 
Tur för mig att jag har ett bra minne och hade memoretat vägen bra, för stigen syntes knappt i mörkret. Backen däremot var ingen match för henne den här gången, det märktes verkligen skilland på henne då hon förra gången fick stanna halvvägs för att hämta andan lite, haha. Hade varit perfekt att gå rundan två varv men mörkret och mina hjärnspöken satte stopp för det, det får bli nästa gång  ;) 
 

Torekov Hotell

Har spenderat helgen på Torekov Hotell med min underbara mami och haft det mysigt med spa och alldeles för god mat! Vi åkte först ner till Hovs Hallar och tog en lång promenad längs klipporna, det var nog den mest intressanta promenad jag gått på haha. Det var knappt utmärkt vart man skulle gå och stugen syntes knappt, det kändes lite som att man var i Narnia och vandrade.
 
Mitt i allt dök det upp lite getter som vi blev livrädda för så vi bestämde oss snabbt och lätt för att halvt bergsklättra bredvid stigen för att vi inte vågade gå förbi getterna som låg och chillade. Halvvägs uppe blev jag höjdrädd och tänkte att vi skulle trilla ner och dö och det blev mamma med, jag lyckades dock komma upp till en liten avsats och drog upp mamma. Vi tog beslutet att smyga förbi getterna ändå då klättring inte riktigt var för oss. Väl uppe för berget såg vi att det stod massa folk som tog kort på havet och promenerade runt. Så ca 10 m ifån dem hade jag och mamma bergsklättrat, haft dödsångest, övervunnit rädslan för vilda getter och överlevt... Vi kände oss aningen töntiga efter det så vi vandrade snabbt vidare och försökte hitta stigen hem ;)
 
 
 
 
 
STELT! 
Visa fler inlägg