TBT

Ja, jag tänkte ha det som ett litet tema nu att på torsdagar ha `throw back thursday´. Blir kul att gå tillbaka och minnas alla roliga stunder jag haft med hästar under åren och särskilt vissa som alltid kommer ha en speciell plats i hjärtat :) 
 
Dilba är den ponny som jag saknar varje dag, vi hade faktiskt nått väldigt speciellt. En otroligt fin c-ponny som jag hade äran att få träna och tävla som min egen i några underbara år, oss finns det många fina bilder på som säkerligen kommer komma upp på mina TBT-inlägg.
 
 

Tomt

Ja, idag borde det inte bli ett inlägg utan vara tomt på uppdateringsfronten för jag har faktiskt inte så mycket att skriva, inspiration noll... 
 
Kan dock sammanfatta dagen såhär:
 Skorna fick sitta på under hela jobbturen idag då det baara var ca 24 grader.
 
 Jag har genom den hårda vägen insett att det än bäst att diska en matlåda direkt efter jobbet och inte en vecka seanre.
 
 Jag har tyvärr konstaterat att jag förmodligen är en missbrukare, en missbrukare av o´boy! Morgon, middag, kväll och lite där emellan severas det.
 
 Jag har också konstaterat att min pålle är otroligt trafiksäker; bilar, släp, moppar, cyklar, älgar `you name it´ och hon tacklar det.
 
 En skön joggrunda på grusvägarna med en superduktig havremoppe fick avsluta dagen.
 
Detta sköna gänget kör jag förbi varje dag!

Trött jao

Innan min utläggning om hur trött jag var idag kan jag ju säga att gårdagen faktiskt var värd en dödsseg dag. Trött är dock bara förnamnet för vad jag var idag, fick den briljanta idén att gå ut igår för att jag hade hört så mycket om hur bra och underbart det var på måndagar. Drack massa redbull och agerade chaufför, skulle ju upp och jobba idag som vanligt, kl 6 för att vara mer exakt...
 
Yes, 3 h sömn (och då gick jag ändå tidigare från klubben) innan klockan ringde och en zombie tog på sig arbetskläder och gav sig av. Jag har idag utvecklat en teknik för att powernapa med ögonen öppna samt konstaterat vilka små pustar, skratt och ansiktsuttryck som fungerar bäst för att skapa ett sken av att man är med i samtalet ;) 
 
Sov lite när jag kom hem innan det bar av till stallet och sen tog jag en härlig barbackatur i skuggan med skrutten. Det var hoppträningar under kvällen sen så jag stannade och kollade lite, alltid lika lärorikt och snart kanske vi kan vara med!
 
Visa fler inlägg