Trött

Motivationen tryter. Nu är vi på sluttampen på vår konvalescens och jag gör allt jag kan för att motivera mig. Dock är jag nu väldigt trött på den här vilan och trött på att inte få motinera och motivera min häst. Försöker vara i stallet så länge som möjligt, älskar att gå runt och pyssla och fixa men det finns en gräns när det inte går att fixa mer. Jag har storstädat alla skåp, fixat all förvaring, putsat all utrustning och framför allt putsat på skrutten. Betar henne lite varje dag, ibland en snabbis och ibland länge, och jag borstar och masserar och gör allt jag kan för att underhålla henne lite. 
 
Saknar att spendera tid med henne, nu har jag gjort allt runt-omkring-arbete jag kan och mer kan jag inte göra. Vill vara längre i stallet och rida och spendera den tiden med henne. Fixar som sagt med allt som går för att få hänga lite extra i stallet men sysslorna har tagit slut. 2,5 veckor kvar nu och det är ju bara att fortsätta som jag gör även om jag nu är trött på att bara låta henne gå mellan en box och en hage på 5x8 m. 
 
Tycker väl att bloggen går lite på tomgång också nu, vill ju skriva roliga inlägg om allt jag och Viggson hittar på. Blivit ett väldigt långt uppehåll med det nu, men hoppas vi snabbt är tillbaka igen efter påsk med lite andra inlägg som omväxling!
 
 

Enjoy it while it lasts

Bara att njuta så länge det går av det underbara vädret, och jag har njutit för fulla muggar idag. Ett nytt uttryck som dykt upp bland kompisar är att "carpa dagen" och det kommer såklart ifrån Carpe Diem klyschan. Jag har "carpat" hela dagen så mycket som jag kunnat; promenad i solen, kaffe vid nissan, solning på en uteservering, betat Viggson i solen samt kollat lite ridning i kvällssolen.
 
Känner mig dock helt oförtjänt bakis idag, är chipssugen, vill gärna kisa och är sjukt trött och seg. Jobbat 26 h nu på 2 dagar och hann sova 4 h inatt så jag förstår att min kropp inte vill vara med mer. Men idag hämtade jag igen det genom en hel dag i solen och inga måsten. 
 
Älskar verkligen våren när den är såhär; jacka av, beta skrutt utan täcke, härlig luft och mer motivation till allt! Nu blir det bara ljusare och varmare för varje dag (kanaske inte kommer var så varmt som det vart i helgen dock) och livet blir bara lättare. Synd att man måste ta tag i skolan igen imorgon och inte bara kan sitta ute och njuta, men men "a man´s gotta do what a man´s gotta do!
 
En av mina favoritbilder från tre sommrar sen :)
 

A hard work work

Hinner bara kika in en snabbis nu. Igår var jag i Jönköping och jobbade från morgon till kväll och hann inte ens med att ta hand om skruttis då, som tur är så var en tjej i stallet snäll och hjälpte till. Idag blev det tidigt till stallet för att nu åka och jobba igen, kostar att ligga på topp!
 
Så himla kul det är att köra på morgonen när ingen annan är ute, det känns som man äger stan och alla trafikljus ändras när man kommer för att släppa fram dig ;) 
 
Viggi klarar sig fint ute i solen nu i alla fall, hon står lugnt i boxen på kvällarna och vilar. Önskar att jag också kunde vara ute och njuta i solen men två dagar inomhus får det bli, tar igen det på söndag och tar en heldag ute då! 
 
stallkatten njuter och har en bra koll på gården
 
Visa fler inlägg