Examen jao

Har egentligen massor att berätta, både om den underbara Summerbursthelgen som alltid, alltid, alltid blir lika bra som man förväntat sig! Fantaktiskt och underbart och fantastiska vänner som var med! 
 
Sedan bar det av till Halmstad igen för att träffa klassen och ha examensfest ute på Tylösand. Och ja, det var lika kul det, eller nej för inget slår faktiskt Summerburt, tyvärr. Vi var lite besvikna på att det inte blev ett fett danceparty därute så man kunde dansa loss lite men det var ändå en väldigt rolig kväll :) 
 
Och Viggson har börjat med att tvärnita, backa och ställa sig och fäkta med benen igen när vi rider ut... Hon är ju helt fantastiskt den där, kan skriva mer om henne sen, finns ju alltid massa att berätta om hennes upptåg nu för tiden haha ;) Men hon känns lika fin fortfarande och har en sjuhelsikes massa power i sig nu vilket är kul. Inte lika kul att hon slängde av mig i onsdags bara... Eller nej, jag flög av henne snarare, vi kom i full galopp och hon var avslappnad och fin och sen var det en tvärnit på det, från ingenstans och hon gjorde en 180 graders sväng som jag kan säga att jag inte gjorde... Men jag landade fint på rumpan mitt framför fötterna på henne och sträckte bara låret lite ;) Det läskiga var att när jag hoppat upp igen ser jag att det står fem vildsvin och stirrar chockat på oss. Jo, vi var lika chockade vi och fick totalpanik och skenade hem haha!! 
 
Bildbomd från veckan festligheter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - ▲ R O B I N N S :

Men gud va roligt du hade det! :)

Svar: Haha ja det var det verkligen ;)
Mathilda Nygårds

#2 - - Elina Edsberger:

Vilken fin header och ekipage ni är, samma med din jumpsuit ovan och önskar dig lycka till i livet! :)

Svar: Tack så jättemycket :D Detsamma ;)
Mathilda Nygårds