Dags att få nerverna under kontroll!

Imorgon bär det av till Hässleholm, yes, en lång bit ska vi åka för att debutera på tävlingabanorna! Är jättenervös faktiskt även om jag inte borde det för vi ska hoppa två små rundor på 80cm och 90cm bara, men det är ändå vår allra första riktiga tävling. Ska bli otroligt kul och med hoppträningen från i tisdags i bagaget känns det som att vi ändå är redo. Det kommer dock vara mycket nytt för henne att titta på och jag kommer vara lite nervös så vi kommer nog vara lite spända tillsammans, haha! 
 
Men jag ska inte ta så allvarligt på det, vi går in och jag SKA komma ihåg att rida som på träningen och sedan får det gå som det går. Det är trots allt bara andra gången hon hoppar 80cm hemifrån och första gången vi hoppar 90cm så det kanske går som en dans eller så blir det pannkaka av det. Huvudsaken är att jag i alla fall ger henne bra förutsättningar för att klara det:) 
 
Viggson har tagit det lugnt onsdag-torsdag och jag har fått rida den stora killen (7-åringen jag tog hand om för ett tag sen). Vi tränade lite bommar och sockerbitar och bara försökte bli avslappnade och mjuka. Börjar lära mig knapparna på honom så det går snabbare och snabbare att få honom att slappna av, det är helt annorlunda från att rida Viggson vilket är väldigt nyttigt för mig. 
 
I eftermiddag kommer mami ner på besök och följer med på tävlingen imorgon vilket ska bli så kul! Viggson ska få ett kort pass bara för att kolla av henne, sedan ska hon badas och allt ska putsas, packas och fixas. Vi ska åka ifrån stallet 06.30 imorgon så det blir till att ha allt färdigt idag.
 
Blir en spännande dag imorgon, fingers crossed!
Visa fler inlägg