Late I know

Jag vet att jag är lite sen med att skriva förra veckans inlägg som jag lovat men bara en dag sen, så det får gå. Har jobbat fre-sön och inte hunnit med så mycket mer än stallet och jobb. Sålt fisk och kött till glada kunder som skulle ut och grilla i det fina vädret, kul kul sa jag, ha det så trevligt - stannar här inne till 18 istället jag.. Men cash is king som man säger va! Speciellt när jag fick 5000 i restskatt!!!!!! Så är cash is verkligen king, knappt råd att köpa geisha nu! Jaja, bara att be om att få extraskatt dragen och paya upp och sluta vara en lipsill.. Viggi brydde sig inte ens när jag sa till henne så då gör väl inte jag det heller ;) 
 
Annars har veckan (förra då) gått snabbt. Hopptränade i tisdags och trots att hon känts lite sisådär konstig och springig de senaste veckorna så hoppade hon super och nemas problemas med banan. Veronica sa att det var väldigt stor skillnad på oss från första gången och att hon verkligen kommit ihop mer nu och är i balans. Kul kul! Är överdrivet motiverad till ridnignen och hoppningen just nu, hoppas hoppas hoppas bara det håler i sig!!!
 
Idag när jag red kände jag att, nej fan det är något fel asså. Så springig emellanåt, framför allt i höger galopp och när jag travade av kändes hon lite konstig och ojämn. Kan inte sätta fingret på vad det är men något stör henne. Longerade en sväng efteråt men såg inget alls.. Fan om det är något igen (eller fan om det satt sig i mitt huvud igen).. Men men, på torsdag kommer kiropraktor Emma ut, som gjorde akupunktur/laser/kiropraktik på Viggi för 6-7 veckor sen, och kollar på henne igen. Kör på det nu och hoppas hon är duktig och kan känna eller hitta något. Har ju bara haft henne en gång men hon verkade superduktig och hade koll på vad hon gjorde. Släppte på en låsning i ländryggen som Viggson haft sen i höstas och den är fortfarande bra så hon verkar ju veta vad hon gör. Blir spännande att se, och hittar hon inget och hon känns lika konstig framöver så får det bli rörelsekoll hos veterinär då, men hoppas på att slippa det. Anki sa att Viggi ser oförskämt fräsch och fin ut i hagen och busar mer än gärna runt själv, så bra mår hon ju iaf :)
 
 
Även tränat en sväng på min kompis Ludde med att sätta permanetkanyl och ta olika blodprover. Han var superduktig under hela passet och rörde sig inte ur fläcken, så skönt med patienter som uppför sig. Ska försöka träna en del framöver nu så momenten sätter sig så jag kanske inte behöver ha onödig ångest i maj vid examinationen.. (kmr ha orimlig ångest ändå) ;) 
 
 
Från i tisdags. En sak som fallit på plats är att hoppa trippelbarr iaf. Endast hoppat det några gånger och innan hoppade hon inte alls, läskigaste som fanns och idag är det nemas problemas! :) 
#1 - - InezOl:

Den kanylen har du ju satt galant! Är Ludde sövd, eller bara lite trött efter ingreppet?
Snygg bild på dig och Viggi dessutom!🏇
Kram 😘👵🏻