Häst eller människa?

Hahahah, igår var en rolig dag i stallet, som vanligt med mina stjärnor Linn och Emelie där samtidigt! Jag har köpte en flughuva till Viggson inför sommaren, tänkte det var smart att fixa det nu och inte i panik när jag glömt att beställa och vill ha den direkt. Efter att jag testat den på Viggi (passade peeerfekt) så testade jag den på mig själv vilket fick Viggi att bli helt till sig hahah! Linn tog på sig sin också och sen lekte vi lite med Viggson, hon måste trott att vi var två små minihästar som stod där och snickesnackade med henne ;D Emelie lyckades fånga lite av det på film, så himla roligt tycker jag hahah!! ;) 
 
 
 
Viggi har varit så himla fin att jogga, stark för att hon är så pigg men mjuk och fin och länger ut traven mycket bättre nu, vi jobbar på sakta men säkert. I morgon blir det vilodag för jag ska ha hemmamys med familjen och i helgen sen plussar vi på galoppen :)
 
Annars ska jag snabbt som ögat till stallet idag och klättra en kortis med skruttan innan jag tar stora-blå i räcerfart (nej mamma jag kör försiktigt) och blåser hem för en träff med min saknade C-uppsats kompanjon Sofie såhär på valborgsmässoafton, det kan bli intressant hehe ;D 
 
Visa fler inlägg