Finally a friend!

Viggson har äntligen fått en vän!!! Hon är inte supertrevlig mot honom och vill helst hålla honom på avstånd än så länge men han är en riktig gentleman och redan andra dagen nu gick hon lite närmare honom. Tror hon kommer smälta för hans charm så smånging om ;) 
 
Igår när jag släppte ihop dem (Viggi och Oliver, en 17-årig supermysig valack) gick det bra typ 10 minuter men sen började Viggi springa runt och runt och runt och runt... Oliver och jag stod i mitten och tittade på och fattade inte riktigt vad hon höll på med, för hon var inte stressad såg det ut som. Fick inte tag i henne i alla fall och hon slutade inte, tror hon höll på i minst 20 minuter i sträck... Fick ta in henne så fort jag fick tag på na. 
 
Idag var det en helt annan stämning i hagen. De gick inte jättenära varandra och gav lite sura blickar ibland men betade ändå nära varandra och hade det lugnt och gött i hagen. Imorgon ska de få gå ut i sin "riktiga" hage och det tror jag blir super för den är ganska stor och då kommer Viggi nog inte springa runt runt så mycket som i en fyrkantig mindre hage. Hoppas det kommer funka fint och att de blir bästisar. Det ska släppas in en liten shettisvalack om några veckor med så det kommer att vara Viggi och grabbarna framöver. Tror det blir super haha, hon lär vara nöjd med uppvaktningen den lilla divan som hon är! ;)
 
Annars har helgen gått fort, blev godkänd på mitt praktiska prov btw, wihooo haha. Tog seriöst 2 minuter på häst och 3 minuter på hund... På onsdag är det salstenta som gäller, alltid nervöst men ska plugga gärnet mån-tis nu och få in det sista. Har inte blivit så myscket plugg i helgen med Viggis freakout igår som tog massa tid och sen var vi på nation för första gången igår också så hjärnan är väl inte skarpast idag direkt hehe! 
 
Blev ingen hoppträning i veckan men nästa torsdag hoppas jag på att få testa lite :)
 
Sjukt lika dessa två, samma storlek, samma rödbruna färg och samma vita strumpor bak, Viggis manliga motsvarighet (ingen kan i och för sig mäta sig med ponie<3)
 
 
Hon vet hur man sminkar sig denna dära haha! Så snyggt att hon fick det jämnt på båda ögonen också, en konst det där ;) Kyllera for the win!
 
 
Viggi snodde hans hö och han käkade upp varenda strå av hösilaget.