Back in the saddle

Igår kom Björn och lasrade Viggson igen och det var stor skillnad från förra veckan. Han har en dosa som han drar över kroppen som mäter infrarött ljus, alltså hur spända eller inflammerade musklerna är. Förra veckan var typ hela Viggi röd haha, vilket betyder att hon har väldigt spända muskler. Men den här veckan var hon bara röd på vänster bakknä och höger bog och de var de ställerna som Stefan bahandlade sist också. Sen var hon orange på vänsterbogen och vänster ben så det var ju inte så konstigt. Men lite helkroppslaser botar det mesta ;) Ska se om jag kan behandla henne var trejde/fjärde vecka beroende på sen i underhållningssyfte, får se vad plånboken tillåter men det hade ju varit skönt att fortsätta med det :)
 
Annars har såret läkt super så jag börjar rida igen som vanligt nu fast lite lugnare i början. Ska rulla i galopp i lätt sists mycket och bara få igång henne igen. Sedan är planen att gå mycket på stigarna i den oändliga skogen vid oss med massa rötter och stenar så hon får börja tänka vart hon sätter fötterna mer, samt hoppa studs och träna spänsten. Måste skaffa ett ridhuskort snart också, både för att få rida mer ordentligt men framför allt för att få hoppa på bättre underlag ibland, och även inför vintern när det fryser på sen. 
Två dagar till med bandage i hagen sen tror jag till helgen kanske hon kan gå i den lite större sjukhagen och gå utan omslag ute, hade varit så skönt! På natten får hon nog stå lindad lite till för det är så dammigt med spån och skit där :) 
 
VI är lediga idag med, ska väl försöka läsa lite i boken idag haha men i övrigt en lugn dag till. Jag har haft morgonfordning och utsläpp nu och ska cykla in till stan sen (typ varit där en gång) och äta lunch på norrlands nation där, spännande haha! Tillbaka till stallet sen och rida i eftermiddag så den här dagen lär väl gå snabbt den också ;) Imorgon har vi skola hela dagen så snart gör jag något vettigt igen.
 
 
Vänster sida: den övre bilden är från igår och den undre från förra veckan.
 
Höger sida: den övre bilder från igår och den undre från förra vekcan. Jäkla skillnad asså!
 
#1 - - Elise:

Vad härligt att det blivit bättre! :)

Svar: Ja tack verkligen, så himla skönt :D
Mathilda Nygårds

#2 - - InezMarianne:

Gläds med dig!
Intressant att följa förloppet och roligt att det verkar läkas så fint. Kramar😍👵🏻