Var hemma i helgen men glömde visst skriva om det

Busy days, busy days... Det är fullt upp som vanligt haha, som det ska vara, trivs ju ändå bäst med mycket i görningen :)
 
Viggsons papper är inskickade för tilläggsregistrering (fattar inte alls grejen med det mer än att det kostar 800 spänn för en stämpel i passet...) och hon blev även vaccinerad i veckan. Min sadel har också stoppats om vilket känns jätteskönt, det blev superbra och nu håller den ett par år till :) 
 
Annars har Schviggidiwho tagit det ganska lugnt i veckan, skrittat, longerat och ridit lite lättare fre-lör. Ska tömkära imorgon och rida igenom ordentligt på tisdag innan hoppträning på onsdag. JUSTE, jag har ju lagt typ tre dagar på att få kräket klippt. Har en liten trådlös klippmaskin till huvud/ben men jag körde hela koppen med den, ja det tog ju lite tid men ack vad bra det blev och ack vad snäll hon var när det inte var så mycket ljud och sladdar. Dock höll det inte riktigt hela vägen... Klippte allt pilligt i torsdags (huvud, ben och längs manen) och tog kroppen i fredags, bara det är det inte riktigt blev hela kroppen. När jag hade högersidan av halsen kvar så slutade skären att klippa... Så nära, så lite kvar men ändå så långt ifrån! 
 
Snäll som hon är så lånade Sofia ut sin maskin till det sista på lördagen. Det var en stor maskin så den klippte inte riktigt lika kort som min, men det ser helt okej ut och vet man inte om det så syns det ingen skillnad på kroppen och högersidan av halsen. Väldigt skönt att få det klart i alla fall och hon blev så himla fin :) Klippte inte hela benen för jag ville inte bråka med henne (hon hatar ben och huvud, går inte) men när vinterpälsen satt sig ordentligt i november kanske så blir det helklippning igen med lite drogning på det så vi slipper bråka. 
 
One fancy horse coming in!