Jajaja, jag skriver la då

Jaa, jag skriver väl nu då, det var ju inte så långt uppehåll nu hehe ;) Kan ju börja med att säga att Viggson är FRISK och jättefräsch, löööövly!! Så vi joggar igång nu och jag börjar väl rida ganska normalt om nån vecka. Det blev ju aldrig fatställt var hältan satt för den flyttade sig från Katjas hembesök till besöket på kliniken två veckor senare. Och ytterligare två veckor efter det, utan behandling, så var hon hältfri och frisk :D 
 
Jag och Viggson har även firat två år tillsammans <3 Hon är det bästa jag har och det är ju helt sjukt faktiskt hur mycket man kan älska ett djur, min bästis!! 
 
I present fick hon ett pjamastäcke som jag velat ha i över ett år men nu var den på 50% så då tjänade jag ju nästan pengar på att köpa det haha ;) Och ett par finfina ridlindor på halva priset (återiggen – nästan så man tjänar på det då ju) som hon passade så bra i!! 
 
Nyheten jag pratade om, känns så längesen nu hehe, är i alla fall att jag och mitt hjärta tar med oss våra kompanjoner Linn och Fendido och flyttar ut lite längre på landet. Endast stått i det här stallet i 8 månader men stora anläggningar är inte för oss, speciellt om organisationen är lätt kaos och inställningen till oss kunder är lite fel.. Så nu blir det ett litet stall med 12 hästar istället. Känns superkul och jag längtar, så mycket som hänt där vi står nu så jag vill mest börja om igen. Det handlar ju som sagt om prioriteringar, vad vill jag ha ut av ett stall, och nu går vi back till basic utan varmvatten och utan skrittavstånd till ridhus. Men vi får två utebanor, massa plats för förvaring, tillgång till travbana både slinga i skogen och en rund bana, stora hagar, lugnt stall, hon får stå på kutterspån igen vilket vi älskar (hon ska drunkna i det) och de som står där verkar trevliga :) 
 
Kommer verkligen sakna alla stallkompisar i nuvarande stall för de är verkligen underbara, men när mycket annat inte fungerar så blir det tyvärr såhär. Vi får se när vi flyttar, uppsägningatiden går ut vid årsskiftet men eventuellt flyttar vi lite tidigare :) Blir spännande :)! 
 
 
 
#1 - - Robex Lundgren:

fin häst