Det är inte tillåtet att färdas med häst på motorvägen

Sitter på praktiken och läser igenom ett lååångt dokument från SLU om säkerhet i stallet och omgivningarma runtomkring. Då kommer det lite allmänna tips om hur man ska rida i trafiken: 
– Det är inte tillåtet att färdas med häst på motorvägen....
 
Neehe, ja okej, inte motorvägen då, jag som planerat en tripp dit imorgon... Och att skriva att man inte får "färdas med häst" är också väldigt roligt haha, det låter som att vi svävar fram när vi "färdas" på vägarna ;) 
 
Ett annat säkerhetstips jag som jag fick upp en väldigt rolig bild i huvudet av är:
– Tillåt inte hästarna att flockas kring dig när du städar stallet...
 
Hahahah, assåååå, jo men jag har alla hästarna lösa när jag sopar stallgången så det händer att de "flockas" kring mig när jag går där... Och är det när jag mockar i boxen så är det för det mesta bara en häst där inne och inte en flock. Hahaha älskar de som skrivit den här rapporten ;D 
 
– Hästarna har ett mycket bra långtidsminne, så undvik att hästarna är med om otrevliga händelser eller misshandel...
 
Återigen, VEM är det som skriver detta. Nej, jag försöker faktiskt att till så stor det som möjligt undvika att min häst blir misshandlad... Klart en normal hästägare försöker undvika det, det är ju inte så att om hästarna hade haft ett lika kort minne som Doris i Hitta Nemo, att man skitit i om hästen är med om misshandel för att den skulle glömma det.
 
En till klockren:
– Om du rider ska du inte dricka alkohol. Om du dricker alkohol ska du inte rida. Samma gäller trav.
 
Hahahaah det här är ju så roligt. Okej, vänta.. inte alkohol och ridning eller?! Och trav, just det!
 
Och den bästa:
– Använd hörselskydd om bullernivån ökar tillfälligt, till exempel under utfodring eller gödselhantering.
 
Ja, men här kommer lilla jag med lite kraftfoder och mina hörselkåpor nerför stallgången. Usch hästarna, ni skriker så efter maten att jag inte ens hör vad jag tänker, det är ju skadligt, på gränsen till tinnitus-farligt det här.... 
 
#1 - - mams:

Fruktansvärt roligt, så mycket att lära sig. Älskar bilden.