En hyllning till kräket!

Först måste jag ägna några rader åt att hylla mig fantastiska häst! Efter jul kom vi ju in i någon slags svacka, eller hon kom in i någon trots typ och ställde sig i tid och otid, tjurade när man gjorde iordning och vägrade från ingenstans att gå på transporten... 
 
Efter en lastning med Linsans hjälp fick Viggi sig en omgång och jag kom på hur vi kunde lasta henne helt okomplicerat. Men detta tar ändå priset, nu kan jag lasta henne heeelt själv (även om det såklart är bra att vara två)!! Jag och min stjärna kan alltså åka på utflykter ensamma om vi vill (vilket vi helt inte vill, tråkgit ju) men ack så händigt asså!! 
 
Jag går på, går lite försiktigt bak och hakar i bommen (håller fortfarande i henne om hon skulle backa) och hon står helt stilla :D Samma när vi lastar av, innan försökte hon trycka sig ut innan bommer var av, nu står hon lugnt och väntar på min signal. Jag knäpper loss henne, grimskaftet över halsen men håller också i det så hon inte fastnar, och hon backar snällt ut när jag säger "back" och puttar lite på rumpan. Fantaktiskt haha, jag är helt lyrisk varje gång vi lyckats nu det sista ;)) 
 
Inte en människa i närheten då kockan var 07.02! Go oss!!!
 
 
Lite nöjd ändå i ensam i sin lilla hage med dubbelt upp med hö ;) 
 
#1 - - Oscarsnominerad:

Bra jobbat!! :D

Svar: haha TACK :D
Mathilda Nygårds