Tänk att solen tittar fram ibland

Veckan som har gått har varit väldigt rolig faktiskt, vi har kanske inte pluggat så mycket som vi borde men vi ligger ändå i fas. I torsdags hade vi en jättemysig thanksgivingmiddag med en 4kg tung kalkon och det smakade underbart. Massa sås och sallader och bröd och mumsigheter, väldigt lyxigt att äta så gott :) 
 
Igår bjöds det på K-maskerad och jag och Linn gick som Kinesiska muren. Måste säga att vi båda blev förvånade över vår kreativa sida vi upptäckt, att folk sedan gissade att vi var ett kloster hör inte till saken... Kan dock vara den påveliknande hatten vi fick till som förvirrade folk, det skulle varit en kina hatt men vår kreativitet tade sedan länge tagit slut. Rolig kväll men jag är lite väl seg dag idag, priset man får betala, haha!
 
Viggson fick vila idag och imorgon väntar vår första löshoppning vilket ska bli spännande. Har ju inte riktigt haft chansen att löshoppa eftersom skadan kom så tidigt i frebruari och sen hela sommaren har det varit igångsättning på schemat och nu på hösten har det varit mycket med träning och tävling. Måste ju tajma med de andra som vill hoppa också och nu kunde några av de som ville i alla fall :) 
 
Veckan som gått, förken V har hittat sin prins nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi skulle se seriösa ut, jag gick all in. Om blickar kunde döda skulle Cornelia fotografen fallit till marken, haha!